eMail: Flag GR Sign inSign in
Menu

POWERgrass

Ο μικτός χλοοτάπητας PowerGrass® είναι η καλύτερη λύση να προσφέρουμε στην αγορά ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο το οποίο είναι ανθεκτικό, μακράς διάρκειας, εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση, σε ανταγωνιστική τιμή.

PowerGrass® είναι το φυσικό χόρτο ενισχυμένο που συνδυάζει «ποιότητα και οικονομία" για να παίξετε καλύτερα, ασφαλέστερα μέχρι 1400 ώρες το χρόνο!

 

Η άνεση του φυσικού χόρτου και η σταθερότητα της επιφάνειας είναι τα πιο σημαντικά προνόμια.

Ανθεκτικό μέχρι 6 ώρες την ημέρα μπορεί να διαρκέσει πάνω από 20 χρόνια με τακτική συντήρηση.

Το PowerGrass επιτυγχάνει εξοικονόμηση στην κοινότητα, στους επενδυτές και στους συντηρητές.

Ολοι οι τεχνικοι ειναι πεπεισμενοι και επιβεβαιωνουν: «μονο το PowerGrass, προαγει την υγιη και ισορροπημενη αναπτυξη του φυσικου γρασιδιου σε ενα συνθετικο χλοοταπητα, ειδικα σχεδιασμενο, με πολλα αμοιβαια οφελη».

Τα υβρίδια χλοοτάπητα δεν είναι νέα. Η βιομηχανία, έχει προτείνει διάφορες μεθόδους για την ενίσχυση του γρασιδιού, προκειμένου να αυξήσει τον αριθμό των ωρών χρήσεως. Όλοι οι μέθοδοι στοχεύουν στη μείωση της συμπίεσης του εδάφους ή διευκολύνουν την αγκύρωση των ριζών αλλά, με την πάροδο του χρόνου, παρατηρήσαμε τα πλεονεκτήματα και τα όρια του καθενός. Ανεξάρτητα από την αποτελεσματικότητα ορισμένων, σήμερα μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι τα παλαιότερα συστήματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κανένα δεν προσφέρει εξοικονόμηση σε μεσοπρόθεσμη έως μακροπρόθεσμη περίοδο.

Το πρόβλημα: μετά από ένα ορισμένο αριθμό ωρών χρήσεως ακόμη και η άμμος συμπιέζεται και το φυσικό χόρτο δεν επιβιώνει σε πολυάσχολες περιοχές. Για να επιδιορθώσετε το γρασίδι, δεν αρκεί μια απλή επανασπορά και πολλές φορές το ενισχυούμενο υλικό δεν είναι σταθεροποιημένο και μπορεί να ζημιωθεί με τις εργασίες συντήρησης, οπότε είναι απαραίτητη χερική εργασία και το κόστος συντήρησης αυξήζει σημαντικά ...

Η επίλυση: παρέχεται από το PowerGrass με: α) ένα στερεό συνθετικό χλοοτάπητα ανθεκτικό σε εργασίες συντήρησης, με μη βιολογικά διασπώμενα γεωύφασμα για να διατηρήσει αυτά τα χαρακτηριστικά, διαπερατό για την ανταλλαγή αερίων, ώστε να είναι διαπερατό από τις ρίζες από την έναρξη της καλλιέργιας και β) το Geofill PG ένα οργανικό βελτιωτικό εδάφους για να αναμειχθεί με πυριτική άμμο και να προσφέρει ένα μαλακό υπόστρωμα ανάπτυξης, πιο ανθεκτικό στην συμπίεση, με μεγαλύτερη χωρητικότητα όγκου αέρα και νερού για την ανάπτυξη του χλοοτάπητα.

 

Last news

15/05/2020 11:03:48

Πληροφορίες

Το PowerGrass είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Read more...

15/05/2020 11:02:51

Εφαρμογές

Από τις δοκιμές... στην πραγματοποίηση των πρώτων πραγματικών γηπέδων.

Το καλοκαίρι του 2012, ολοκληρώσαμε το πρώτο πιλοτικό μας γήπεδο στοστο στάδιο "Carlo Pedroli" στην Verbania.

Το πρώτο γήπεδο PowerGrass στον κόσμο, εγκαινιάσθηκε στις 7 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια ενός επίσημου αγώνα στην Verbania (τέταρτη κατηγορία Ιταλίας), ένα βήμα πριν από τις επαγγελματικές ομάδες. Όλες οι ομάδες που έπαιξαν στο γήπεδο PowerGrass, εκτίμησαν την καινούρια επιφάνεια, η οποία ήταν φρέσκια, χάρη στο φυσικό χόρτο, καισταθερή, χάρη στην ενίσχυση από τον τεχνητό χλοοτάπητα, δημιουργώντας συνθήκες για ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς κινδύνους για διαστρέμματα και γδαρσίματα κατά τη διάρκεια των πτώσεων και γενικά της έντονης δραστηριότητας.

Read more...

15/05/2020 11:02:07

Χαρακτηριστικά

Το PowerGrass® είναι οικολογικό, ανθεκτικό, οικονομικό,...εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση

Οι τεχνικοί είναι πλέον σίγουροι: μόνο το PowerGrass ενισχύει πραγματικά το τεχνητό γρασίδι και επιτρέπει την αρμονική συμβίωση μεταξύ του φυσικού και συνθετικού χόρτου, με πολλά οφέλη.

Η κατάσταση της τέχνης

Το φυσικό γρασίδι παραμένει η καλύτερη επιφάνεια για αθλητικά γήπεδα και οι επαγγελματίες παίχτες το επιβεβαιώνουν συνέχεια: η μπάλα αναπηδά καλύτερα και το κοντρόλ της είναι ευκολότερο, το γήπεδο διατηρεί τη φρεσκάδα του τις ηλιόλουστες μέρες, μειώνει το ρίσκο τραυματισμών των συνδέσμων, των γονάτων, των διαστρεμμάτων στους αστραγάλους, τους πόνους στην πλάτη και δεν είναι τραχύ για το δέρμα στις πτώσεις σε σύγκριση με το συνθετικό χλοοτάπητα και τα χωμάτινα γήπεδα.

Read more...

San Benedetto del Tronto - stadio Riviera delle Palme

L'erba spuntata a 7 giorni dalla semina

Riqualificazione della superficie di gioco in erba ibrida tipo POWERgrass!

San Benedetto del Tronto (Italy)

erba, ibrida, hybrid, grass, San Benedetto, Tronto, campo, calcio, prato,

Prince Faisal Bin Fahd Stadium, Riyad

Ready to play on November 2nd, 2019

Requalification of the pitch by replacing the existing hybrid grass in the innovative POWERgrass system

Riyadh (Saudi Arabia)

Stadion SRC Zapresic

Requalification of the stadium in hybrid grass POWERgrass

Zaprešić (Croatia)

Αίτηση προσφοράς

Απαιτούνται όλα τα πεδία

» Σημείωση πληροφοριών προστασία της ιδιωτικής ζωής (GDPR - Ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων 679/2016)

Προσοχή: η κατάρτιση και υποβολή αυτής της ηλεκτρονικής φόρμας συνεπάγεται την αποδοχή όσων αναφέρονται στην ενημερωτική σημείωση για την επεξεργασία δεδομένων

POWERgrass in the world

POWERgrass hybrid turf fieldPOWERgrass hybrid turf field

Synthetic turf fieldSynthetic turf field